Senin, 06 Agustus 2018

Vertex

Vertex
Blockchain teknolojisi geniş bir alan ve kripto alanının da benzersiz fikirleri, hizmetleri ve ürünleri ile çözmeye yardımcı olacak daha fazla yeni projeye ihtiyacımız var. Hergün birçok yeni ico projeleri ortaya çıkmakta. Gerçek projeler için değil ama aldatmaca projeler için güvenebileceğimiz bir platforma ihtiyacımız var.
Vertex sizin için en iyi ICO’yu seçiyor. Artık aldatmaca yok, vertex uzmanları yatırımınızı hızla karlı hale getirmek için en iyi projeleri sıralıyor! Platformdaki çeşitli projelerin değerlendirmelerine danışarak, ilginizi çeken projeleri seçebileceksiniz.
Vertex’in devreye girdiği bu noktada, Vertex eko-sistemi ico projeleri listelenmeden önce son derece kapsamlı bir vize sürecinden geçecek, yatırımcılar için tavsiyeler verecek.
Vertex , ico ve yatırımcılar için bir ekosistemdir. Bu yeni proje, türünün diğer platformlarının daha önce yapmadığı bir şey yaratmaya başlayacaktır. Vertex, dünyanın ilk ICO satış sonrası pazarını yaratıyor. Vertex’in, kullanıcılarına sunduğu olağanüstü yenilikler temelinde, ICO pazarında en kapsamlı çözüm olduğu söylenebilir. Mevcut projelerde başarısızlık oranı göz önüne alındığında, yatırımcılar en iyi ICO projesi lehine Vertex ekosisteminden yararlanarak karar verebilirler.
Vertex Platformu Nasıl Çalışır?
Vertex ekosistemi ile birlikte gelen altı aşamalı güvenlik inceleme mekanizması sayesinde, ICO’lar bir çeşit filtrelemeden geçiyor. Bu şekilde yatırımcılar ve iş adamları ICO projelerini daha kolay değerlendirebilecekler. Vertex’in mekanizmasıyla, Vertex ekosistemiyle onlara en uygun projeyi seçip yatırımlarını yapabilecekler.

Avantajları:
Vertex ekosisteminin merkezindeki kullanıcılar çok sayıda avantajdan faydalanacaktır. Yatırım için en iyi projeyi seçebilmek için ürünün ilk örneği olarak görülen Vertex kullanıcıların rahatlığı için tasarlanmıştır. Vertex, kullanıcılarına aşağıdaki avantajları sunarak sektörde yeni bir atılım sunmaktadır:

Güvenlik inceleme sistemi hileli projeleri tespit ediyor.
Sistem, diğerlerinden başarı olasılığı düşük olan projeleri ayırır.
Vertex, kullanıcılarına en güçlü projeleri en uygun fiyatlarla sunuyor. Piyasada hiç bir projenin bunu yapmadığını söyleyebiliriz.
Ek olarak, Vertex ekosistemi özel bir satış etkinliği oluşturan projelere katılabilecektir.
Vertex, tüm kullanıcıları için tüm token türlerini adil ve eşit bir şekilde satın alabileceğinin sözünü veriyor.

Vertex Platformu:
Platform şu anda alfa aşamasında ve yakında web sitesinde beta olarak kullanıma sunulacak, beklenen ağustos 2018. Platform aşağıdaki özelliklere sahiptir:

OTC Platformu
Desantralize, sunucuda saklanan private key
Haberler & Derecelendirme, sadece yatırımcılara
Son Teklif
Desteklenen geçmiş projelerdeki geçmiş performans
Token Bilgileri ve ICO:
Vertex platformundaki tüm token işlemleri VTEX tokeni kullanılarak yapılacaktır. Vertex tarafından listelenen ICO’ların projelerine bir satın alma seçeneği olarak VTEX eklemesi gerekecektir. Bu doğrultuda, VTEX’in tüm ekosistemin omurgası olduğu ve ICO’ları kullanıcılarla bir araya getirdiği söylenebilir.

Token Sembolü: VTEX
Fiyat 1 VTEX = 0.31 USD
Platform: Ethereum
ICO tarihi: 27 Ağustos 2018- 15 Aralık 2018
Toplam satıştaki token miktarı: 180,000,000 (60%) VTEX
Kabul edilen kripto para birimi: ETH, BTC
Minimum yatırım miktarı: 50 USD
Softcap: 3.000.000 USD
Hardcap: 44,700,000 USD
ICO’ya katılması yasak ülkeler: ABD, Çin
Takım:
Sonuç olarak:
Vertex, ICO pazarlarına yönelik en kapsamlı düzenlemeler arasındadır ve gerçek iş fikrini tamamen verimli bir projeye dönüşmesini garanti etme hedefindedir. Kaynakların dinamik ICO girişimlerine sokulmasıyla ilgili daha yüksek ölçütlere ihtiyaç vardır. Projeyi daha yakından takip etmek isteyenler sosyal medya araçlarını yakından takip edebilirler ve aşağıda linki verilen whitepaperı okuyabilirler.

Detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

1 komentar:

  1. Great post about chronic about work I Get more help from your post I found so many blogs related to this But do not get that much information also I found some interesting information about Free fortnite gift card codes

    BalasHapus