Senin, 31 Januari 2022

Influencio

 Influencio

Uvod

Influencio je novo doba neformalne zajednice koja preuzima trenutne mrežne medijske okvire i daje im supermoći. To je prvi takve vrste koji intenzivira utjecaje i prednosti online medijske pozornice u kojoj se postavljaju moćnici, minijaturne snage visokog razvoja s kojima se treba računati i njihovi bhakte se mogu prilagoditi, postati njihov sljedbenik i dobiti od svojih veza.

Pojam komunikacija na društvenim mrežama aludira na korištenje web-based online medijskih odredišta kako bi ostali povezani s pratiteljima, obitelji, partnerima, klijentima ili kupcima. Međuljudska interakcija može imati društveni razlog, poslovni razlog ili oboje, putem odredišta kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram. komunikacija na društvenim mrežama također je kritična baza za oglašivače koji se žele povezati s klijentima. Facebook ostaje najveća i najpoznatija međuljudska organizacija, s 2,8 milijardi pojedinaca koji dosljedno koriste pozornicu do 31. prosinca 2020. Instagram, Facebook Messenger, Twitter i Pinterest su sljedeći općenito poznati, prema Statisti.

Uživajući instinktivnim UI/UX-om, Influencio nadzorna ploča olakšava silama na koje treba računati i brendovima da adekvatno stupe u kontakt s ogromnom, otvorenom gomilom. Istovremeno, obožavatelji mogu pronaći intrigantne kreatore unutar svojih sklonosti i utjecati na njihov razvojni utjecaj. Influenciov dinamički NFT, element Play-to-Earn i token UTJECAJ i ACTS glavne su komponente u fazi koje pomažu njegovim elementima. Influencio radi grupa snaga s kojima se treba računati, za moćnike. Podržavaju ga prestižni VIP osobe i gomila najboljih igrača s iskustvom u FinTech, Blockchain i Crypto.

Misija Influencia
Srž Influencia povezana je s obnavljanjem dijeljenja sadržaja i vraćanjem istog od velikih tvrtki, decentralizacijom i preraspodjelom kapaciteta ljudima. Influencio je faza koja koristi dijeljenje sadržaja i dodjelu kripto žetona za izgradnju mreža oko robne marke ili poruke. Influencio spaja uzornu neformalnu razmjenu i moćne standarde za promicanje s gamifikacijom i strategijama koje su pomogle u izgradnji digitalnih valuta i njihovih mreža.

 

Najvažnije značajke Influencia
S ovom intrigantnom mješavinom moćnih, NFT-ova i blockchain igara, Influencio se priprema kao možda najnoviji napredak u Metaverse. Influencio okruženje se sastoji od:
- Snage na koju se treba računati s nadzornom pločom
Influencio nadzorna ploča pruža klijentima pregled vrhunskih moćnika i poznatih ljudi, kako se njihovi tokeni prodaju i način na koji se pozicioniraju. Powerhouses s najvećim brojem tokena UTJECA bit će zabilježeni više na pozicijama.
Također daje pregled svih profila klijenata Influencera, njihove važne klase (na primjer Crypto Influencer, Beauty Influencer, Gaming Influencer i tako dalje), suptilnosti njihovih NFT-ova i tokena. S ovim pregledom, pomaže obožavateljima da promatraju više moćnih objekata u svojim područjima interesa, a robne marke promatraju snage na koje treba računati koje su relevantne za njihove artikle ili administraciju.
- Influencio Marketplace
Powerhouses mogu izraditi i kovati vlastite NFT-ove i prodavati ih na Influencio Marketplaceu. Prisilno računanje s NFT-ovima otvara razne prednosti za obožavatelje kao što su odabrana supstanca, individualna korespondencija i tako dalje. Obožavatelji mogu kupiti te NFT-ove i prodati ih kada steknu poštovanje.
- Igra Influencio Play-to-Earn (P2E).
Influencio poziva klijente diljem svijeta da sudjeluju u decentraliziranom igranju za zaradu (P2E) RPG-u koristeći posebno i maštovito planirane Influencio NFT-ove. Koristeći GameFi i NFT-ove, klijenti koji kupuju NFT-ove istinski će tražiti svoje računalne resurse, budući da je vlasništvo očito na blockchainu. Igrači mogu steći ACTS tokene kroz igru.

Tehnička zaklada
Influencio Influencio koristi Binance Smart Chain (BSC), koji je jedan od prevladavajućih blockchaina na DeFi sceni. Unatoč svojoj svježini u prostoru, do sada je doživio veliki razvoj zbog svoje brzine, prilagodljivosti i EVM održivih sposobnosti. Kako Binance Smart Chain dodatno podržava simboličku normu BEP-1155, otvara se mogućnost korištenja sile NFT-a kako bi se stvorilo samodrživo tržište.

 

#Areyouoneofus #DeFi #CeFi #Influencio #Influencers #Influence #Influencer #NFT #SocialFi #Metaverse #Web3

Web stranica:  https://www.influencio.io/
Litepaper:  https://info-124.gitbook.io/influencio-litepaper/influencio-tokens
Twitter:  https://twitter.com/InfluencioCoin
Facebook:  https:// www.facebook.com/influencio.io/
Telegram:  https://t.me/influencio
Medium:  https://medium.com/@influencio/
Instagram:  https://www.instagram.com/influencioofficial/
YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCgBg-4ULyYh_8JiNHRATYtA/featured

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Marco Asensio
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2852562
Telegram Korisničko ime: @Badruz14
Adresa novčanika: 0x48d9078eff5ea13a7e4365e7f972d1e22e71a0cf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar