Senin, 31 Januari 2022

BlockX

BlockX

BlockX Network zapošljava tehnologe, znanstvenike, izumitelje i poslovne ljude, koji su svi posvećeni uspostavljanju sveobuhvatnijeg globalnog poslovanja. Stvar BlockX-a je osloboditi profitabilnu mogućnost svijeta tako što će plutokrat učiniti fluidnijim, a ljude moćnijim. Međutim, rad na punjenju s blisko povezanim vodom, ako volite raditi velike stvari. Subcaste 1 Blockchain namjena je postavljena za velike brzine, niske razine plina i značajke specifične za Metaverse, NFT i DeFi web3 dapps.

Početak rada sa sigurnosnim spomenicima, digitalnim sredstvima, CBDC-om i namirivanjem. Potpuni pratitelj koji će vas voditi kroz BlockX Trip.

 

BlockX NFT i Blockchain:

Blockchain tehnologija omogućuje jednostavnu tokenizaciju sredstava koja su osjetljiva za pretvaranje ili promjenu. NFT, umjetnička djela, nekretnine i druga sredstva općenito su delikatna za podjelu na niže pehare. Tokenizacija olakšava podjelu ovih vrsta sredstava, dok ih zadržava u izvornom stanju.

Doista, u današnjem ultramodernom društvu, kada je tehnološki napredak na vrhuncu, ogroman dio globalne populacije još uvijek nije sposoban ulagati u visokovrijedna sredstva. Ovdje dolazi do izražaja tokenizacija i drugi načini prikupljanja kapitala. Kako upotreba tokenizacije od strane poduzeća i investitora diljem svijeta raste.

 

$BCX tokeni:

$BCX token, izvorni token BlockX ekosustava, igra integralnu ulogu u funkcionalnosti Tokenizer platforme. Ukupna ponuda tokena $BCX ograničena je na 1 milijardu. Pogledajmo neke od njegovih ključnih značajki.

BlockX i njegova platforma Tokenizer nepobitno integriraju stilski blok lanca, financije i tehnologiju kako bi ulaganja i prikupljanje sredstava učinili učinkovitim, sigurnim i dostupnim svima. Uz zavodljive cijene uloga, multi-token, podršku za NFT i lanac, nisku mirovanje i ljubaznost pametnih ugovora, nema nepovjerenja da će BlockX radikalno promijeniti geografiju ulaganja na bolje.

 

BlockX:

Web stranica:  https://www.blockxnet.com/

Facebook:  https://www.facebook.com/blockxnet

Twitter:  https://twitter.com/BlockXnet

Telegram:  https://t.me/blockxnetwork

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UC3nTqoe7ZKPoM02HgAkrR5w

Discord:  https://discord.gg/b4GZURPMYw

Reddit:  https://www.reddit.com/r/BlockX/

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/blockxnetwork/

Medij:  https://medium.com/blockxnet

 

Autor

Bitcointalk korisničko ime: Marco Asensio
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2852562
Telegram Korisničko ime: @Badruz14
Adresa novčanika: 0x48d9078eff5ea13a7e4365e7f972d1e22e71a0cf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar